enel

Νέο τραγούδι: Θάνος Λάμπρου – «Ραγισμένα Γυαλιά»

Ο Θάνος Λάμπρου, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Ραγισμένα Γυαλιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Αν και μόλις 21 ετών, ο Θάνος Λάμπρου έχει κάνει ξεχωριστά βήματα στη μουσική. Μεταξύ άλλων, έχει κυκλοφορήσει singles στα ελληνικά και τα αγγλικά και έχει κάνει live εμφανίσεις, όπως συναυλίες δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο το φετινό καλοκαίρι, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού στο «X Factor», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Το «Ραγισμένα Γυαλιά» είναι μία δυνατή μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος ο Θάνος Λάμπρου, ένα τραγούδι δυναμικό και γεμάτο συναίσθημα, με την εξαιρετική χροιά του, που «μαγεύει» από το πρώτο άκουσμα.

Μάλιστα, το «Ραγισμένα Γυαλιά» έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου, καθώς ο νεαρός καλλιτέχνης το ερμήνευσε πρώτη φορά σε μία από τις live εμφανίσεις του στο «X Factor», αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια, ενώ το εν λόγω απόσπασμα από το talent show μετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο views στο YouTube.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».