enel

Νέο τραγούδι: Θάνος Λάμπρου – «Πες Μου»

Ο Θάνος Λάμπρου, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Πες Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Πες Μου» είναι ένα δυνατό κι ανεβαστικό single, με ροκ ύφος και την εξαιρετική φωνή του Θάνου Λάμπρου, ο οποίος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους μαζί με τους Arcade.

Το «Πες Μου», που κυκλοφορεί μετά το προηγούμενο single «Ραγισμένα Γυαλιά» το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, μεταφέρεται στις οθόνες μας από ένα εξίσου δυνατό κι ατμοσφαιρικό video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.
Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Θάνος Λάμπρου γοητεύει το κοινό και με τις live εμφανίσεις του, καθώς βρίσκεται δίπλα στον Πάνο Κιάμο, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Toni Sfino, στο «Club 22».

Αν και μόλις 22 ετών, ο Θάνος Λάμπρου έχει κάνει ξεχωριστά βήματα στη μουσική. Μεταξύ άλλων, έχει κυκλοφορήσει singles στα ελληνικά και τα αγγλικά και έχει κάνει live εμφανίσεις, όπως συναυλίες δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις στο «X Factor», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή & Αναστάσιος Ράμμος – «Ευαισθησίες»: το θρυλικό της hit σ’ ένα μοναδικό ντουέτο!

Οι «Ευαισθησίες», μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή με την υπογραφή του Φοίβου, έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ένα μοναδικό ντουέτο με τον Αναστάσιο Ράμμο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.