enel

Νέο τραγούδι: Ηλίας Παλιουδάκης – «Κόρη Ενός Θεού (2024 version)

Με ένα συναισθηματικό τραγούδι, το «Κόρη Ενός Θεού», σε μουσική και στίχους του Νίκου Τερζή και ερμηνεία του Ηλία Παλιουδάκη, συνεχίζεται ο κύκλος τραγουδιών του υπερεπιτυχημένου soundtrack «Σασμός» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Κόρη Ενός Θεού», που εξυμνεί μουσικά την αγάπη, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2013 και, μάλιστα, ο Ηλίας Παλιουδάκης το έχει αφιερώσει στην κόρη του για την περιπέτεια υγείας που πέρασαν αμέσως μόλις γεννήθηκε.

Τώρα, το τραγούδι παρουσιάζεται με νέα ενορχήστρωση και παραγωγή, «ντύνοντας» σκηνές της καθηλωτικής σειράς «Σασμός» του Alpha.

Με το «Κόρη Ενός Θεού (2024 version)» συνεχίζεται ο φετινός, τρίτος κατά σειρά, κύκλος τραγουδιών του soundtrack «Σασμός». Προηγήθηκαν τα «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή» (ερμηνευτής: Μίλτος Πασχαλίδης), «Εκεί Που Κλαίνε Οι Αετοί» (ερμηνεία: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης), «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα – μέρος 2» (ερμηνεία: Μαρία Τζομπανάκη), «Θυμωμένος Ήλιος» (ερμηνεία: Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης) και η διασκευή του Νίκου Τερζή στο παραδοσιακό «Ένα Παλικάρι 20 Χρονών».

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!