enel

Νέο τραγούδι: Εύα Παπαδάκη – «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα»

Με την ταλαντούχα Εύα Παπαδάκη και το «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» συνεχίζεται η σειρά τραγουδιών «Τα Τεριζίτικα του Σασμού», που συνθέτει ο Νίκος Τερζής και «ντύνουν» σκηνές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός».

Αν και μόλις 16 ετών, η Εύα Παπαδάκη έχει ήδη στο ενεργητικό της σπουδές υποκριτικής στο Εθνικό Θέατρο και συμμετοχές σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και τραγούδια με την εξαιρετική χροιά της.

Η εμφάνισή της στον «Σασμό», όπου υποδύεται την Καλλιόπη σε μικρή ηλικία, συνοδεύτηκε από το τραγούδι «Τα Μάτια ‘Γίναν Σύννεφα», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, το οποίο «μάγεψε» το τηλεοπτικό κοινό. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής video, που σκηνοθέτησε ο Φραγκίσκος Κουλούρας.

«Τα Τεριζίτικα του Σασμού», τραγούδια που συνδυάζουν την παραδοσιακή μουσική, την βυζαντινή και την ambient και «ντύνουν» σκηνές της σειράς «Σασμός» του Alpha, κυκλοφορούν από την Panik Oxygen όπως και όλο το soundtrack της σειράς. Η αρχή έγινε με το «Πως Να Σωπάσω Τον Καημό» που ερμηνεύει ο Ηλίας Παλιουδάκης, ενώ, σταδιακά, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το υπερεπιτυχημένο soundtrack.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».