enel

Νέο τραγούδι: Ελεωνόρα Ζουγανέλη – «Το Δωμάτιο Βρίζω»

Με το τραγούδι «Το Δωμάτιο Βρίζω» που ερμηνεύει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζεται ο νέος κύκλος τραγουδιών σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα που «ντύνουν» την υπερεπιτυχημένη σειρά «Σασμός» και κυκλοφορούν από την Panik Oxygen. 

Χαρίζοντάς μας μία εκπληκτική ερμηνεία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει φωνή σ’ ένα σύγχρονο ερωτικό μπολέρο, που μιλά για τη «μάχη» μιας νέας γυναίκας ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω».

Το τραγούδι «Το Δωμάτιο Βρίζω» συνοδεύει μουσικά την τηλεοπτική Αργυρώ, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της σειράς «Σασμός» του Alpha, η οποία καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συμμετέχει στο τραγούδι «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την ευγενική παραχώρηση της Minos EMI – A Universal Company.

Δείτε το lyric video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».