enel

Νέο τραγούδι: Δημήτρης Μπάσης – «Τα Σημάδια Σου»

Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία «Τα Σημάδια Σου», πουκυκλοφορεί από την Panik Oxygenκαι συνοδεύεται από ένα συγκλονιστικό music video.

Με τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά του, ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει ένα μοναδικό και δυναμικό τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του και τη μουσική ο ταλαντούχος νεαρός συνθέτης Νικόλας Μαυρέσης, δύο δημιουργοί με τους οποίους ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής συνεργάστηκε και στο απόλυτα επιτυχημένο ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα, «Ένα Λεπτό».
 
«Τα Σημάδια Σου» μεταφέρονται στις οθόνες μας μέσα απόένα καθηλωτικό music video, που ξεδιπλώνει μία συγκινητική ανθρώπινη ιστορία αγάπης, αφοσίωσης, πάλης και απώλειας για τα σκληρά παιχνίδια που επιφυλάσσει η ζωή, με τον Δημήτρη Μπάση σε ρόλο μουσικού αφηγητή. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Mike Marzz.
 
Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό του βήμα, ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Baraonda Music Hall», όπου κάθε Σάββατο παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία κι αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!