enel

Νέο τραγούδι: Αφροδίτη Χατζημηνά – «Χαιρετίσματα»

Η Αφροδίτη Χατζημηνά στέλνει τα πιο μουσικά και ξεσηκωτικα «Χαιρετίσματα», μέσα από το νέο της single και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και με τις live εμφανίσεις της δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Θεοφάνους  και ο Γιάννης Πλούταρχος, παρουσιάζει ένα «φρέσκο» λαϊκό κι ανεβαστικό τραγούδι, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Δημήτρη Τσάφα.

Το «Χαιρετίσματα» συνοδεύεται από ένα ευφάνταστο music video, που συνδυάζει τo black-and-white με το χρώμα και τον ρυθμό του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη Χατζημηνά ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «YTON The Music Show» δίπλα στον Νίκο Βέρτη, ενώ συνεχίζει να «μαγεύει» με τις ερμηνείες της σε αγαπημένα και θρυλικά λαϊκά τραγούδια των ‘80s στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», όπου ντουμπλάρει μουσικά την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη που υποδύεται την Ζέτα.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».