enel

Νέο τραγούδι: Αφροδίτη Χατζημηνά – «Νιώσε Με»

Η Αφροδίτη Χατζημηνά συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά της βήματα με το «Νιώσε Με», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μαζί με music video.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά μας ταξιδεύει σε πιο ρομαντικά μουσικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας μία μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2001 και παραμένει αγαπημένη. Το «Νιώσε Με», που κυκλοφορεί μετά το ανεβαστικό «Χαιρετίσματα», υπογράφει στη μουσική και στους στίχους ο Κώστας Χατζημηνάς.

Το single συνοδεύεται από video που γυρίστηκε live, κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού, στην αίθουσα Α’ των Antart Studios, από τον Πάνο Ηλιόπουλο, με την Αφροδίτη Χατζημηνά να ερμηνεύει συνοδεία πιάνου, που έπαιξε ο Γιώργος Μαραγκός.

Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο η Αφροδίτη Χατζημηνά, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της δίπλα στον Νίκο Βέρτη, συνεχίζει να «μαγεύει» με τις ερμηνείες της σε αγαπημένα και θρυλικά λαϊκά τραγούδια των ‘80s στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», όπου ντουμπλάρει μουσικά την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη που υποδύεται την Ζέτα.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.