enel

Νέο τραγούδι: Άννα Βίσση & Μπάμπης Στόκας – «Κι Όμως Δεν Τελειώνει»

Η Άννα Βίσση και ο Μπάμπης Στόκας συναντιούνται σε ένα υπέροχο ντουέτο με τίτλο «Κι Όμως Δεν Τελειώνει», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Gold.

Το «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού «Fino In Fondo» που ξεχώρισε μέσα από το φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του Sanremo το 2011. Ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, μετέφερε το τραγούδι στα ελληνικά μέσα από εμπνευσμένους στίχους.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν πριν από λίγες ημέρες στην μαγική Ύδρα, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες σμίγουν τις φωνές και την παρουσία τους μέσα σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα όπου επικρατεί η δύναμη του έρωτα και ο ρομαντισμός. Και πιστεύουν πως η αγάπη μεγαλώνει, αλλάζει… «Κι Όμως Δεν Τελειώνει».

Απολαύστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!