enel

Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου | Kremlino Stage

Δύο πολύ αγαπημένες φωνές των τελευταίων δεκαετιών, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για τις live εμφανίσεις στo «Kremlino stage», υποσχόμενοι μια μοναδική σεζόν, βγαλμένη από την παντοτινή ανάγκη μας για ποιοτική διασκέδαση. 

Ο Μπάμπης Στόκας, μετά το επιτυχημένο ντουέτο με την Άννα Βίσση «Κι Όμως Δεν Τελειώνει» και ανάμεσα στις προετοιμασίες για τη νέα δισκογραφική δουλειά του και τις περιοδείες του με τους Πύξ Λάξ, κάνει μια στάση στη σκηνή του «Kremlino».

Η Μελίνα Ασλανίδου, που πρόσφατα συνεργάστηκε δισκογραφικά με τους Στέλιο Ρόκκο και Βασίλη Καρρά στο «Πόση Μοναξιά» και σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records ένα τραγούδι – έκπληξη, είναι έτοιμη για βραδιές γεμάτες συναίσθημα και μοναδικά ακούσματα.

Οι μουσικοί που θα τους συνοδεύουν θα είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα ενισχύσει την επιτυχία του σχήματος, ενώ, καθώς βαδίζουμε προς την εορταστική περίοδο, η ατμόσφαιρα θα γίνεται ολοένα και πιο ζεστή.

Ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφουν με πολλή όρεξη, έτοιμοι να γεμίσουν με αγαπημένες μουσικές και δυνατές ερμηνείες τα βράδια μας, από τις 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στο «Kremlino stage».

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο ταλαντούχος Γιάννης Δίσκος.

INFO
Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου
Kremlino stage (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-8508005
Από 20 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, για λίγες παραστάσεις
Ο χώρος θα λειτουργήσει ως covid free. Το κοινό θα πρέπει να προσκομίζει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά την είσοδό του στον χώρο

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.