enel

Μονοήμερη εκδρομή σε Τρίκαλα Κορινθίας – Λίμνη Δόξα – Ευρωστίνα

Μονοήμερη εκδρομή σε Τρίκαλα Κορινθίας – Λίμνη Δόξα – Ευρωστίνα, στις 10/12, μόνο με 20€.

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση το πρωί  με πρώτη στάση στην Ευρωστίνα, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Μη χάσετε την ευκαιρία για περιήγηση στο μαγευτικό «Ρέμα των Μύλων» με τα ρυάκια ,τις πάπιες και τις μικρές γέφυρες. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου με την πανοραμική θέα στη λίμνη Δόξα. Οι μοναχοί εκεί προσφέρουν με χαμόγελο τα γλυκά που φτιάχνουν μόνοι τους, ενώ στην είσοδο του προαύλιου χώρου του μοναστηριού, μικροπωλητές πωλούν διάφορα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης. Ακολούθως, θα υπάρξει χρόνος για περίπατο στη γαλήνια λίμνη.

Στη συνέχεια, άφιξη στον  δημοφιλή χειμερινό προορισμό των Τρικάλων Κορινθίας και συγκεκριμένα στα Μεσαία Τρίκαλα. Εκεί, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και περιήγηση στα πέτρινα δρομάκια. Τέλος, αναχώρηση για την πόλη μας, όπου και θα φθάσουμε το βραδάκι, ύστερα από ενδιάμεση στάση. 

Τιμή συμμετοχής: 20€ (Για φοιτητικά γκρουπ 5+ ατόμων: 18€)

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α

Δείτε επίσης

Ημερήσια εκδρομή σε Έδεσσα και Λουτρά Πόζαρ

Εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, χαμάμ και καταρράκτες. Στα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ θα ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης τόσο ξεχωριστή, που θα επιστρέφετε ξανά και ξανά.