enel

Μια ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα που συνδυάζει ψώνια στο μεγάλο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Ημερήσιο ταξίδι Αθήνα – Γλυφάδα – Βάρκιζα – Λίμνη Βουλιαγμένης

Μια ημερήσια εκδρομή για όσους φιλοδοξούν να γευτούν λίγη φύση έξω από την Αθήνα σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Το ταξίδι συνδυάζει τρεις βασικές τοποθεσίες και στο τέλος οι ταξιδιώτες θα επισκεφθούν το μεγάλο και μαγευτικό εμπορικό κέντρο «McΑrthurGlen». Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 6-7 ώρες.

Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι προάστιο της Αθήνας και στην πραγματικότητα είναι η νοτιότερη γειτονιά της Αθήνας και η μόνη που βρίσκεται στην παραλία. Επιπλέον η Γλυφάδα έχει αρκετές μαρίνες για τα γιοτ όλων των πλούσιων Ελλήνων. Στη Γλυφάδα βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά κλαμπ και μπαρ της Αθήνας, καθώς και μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και επιλογές νυχτερινής διασκέδασης. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι γεμάτοι με κορυφαία καταστήματα. Τα ξενοδοχεία στην περιοχή της Γλυφάδας έχουν υψηλή τουριστική βαθμολογία κι αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί τουρίστες επιλέγουν αυτήν την περιοχή ως προορισμό διακοπών στην Ελλάδα.

Βάρκιζα 

Η Βάρκιζα είναι προάστιο της πόλης των Αθηνών και βρίσκεται στο νότιο τμήμα. Μόλις 22 χλμ. από το κέντρο της πόλης, θα βρείτε θέα στα βουνά του Υμηττού που βρίσκονται βορειοδυτικά και ταβέρνες, χώρους διασκέδασης και άλλες υπηρεσίες.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Η λίμνη Βουλιαγμένης, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, είναι ένας κρυμμένος θησαυρός της φύσης της Αττικής. Βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο περιλαμβάνεται στο ελληνικό εθνικό δίκτυο NATURA 2000. Η σημερινή θεαματική του μορφή πιθανότατα δημιουργήθηκε στα ελληνιστικά χρόνια. Η υπόθεση είναι ότι ένας τεράστιος όγκος ζεστού νερού που τρέχει μέσα στο σπήλαιο προκαλεί διάβρωση των τοίχων και αναγκάζει την οροφή να καταρρεύσει και να βουτήξει, δίνοντας στη λίμνη το σημερινό της όνομα – Βουλιαγμένη από την ελληνική λέξη «βουλιάζω». Η Λίμνη Βουλιαγμένης περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο των φυσικών ελληνικών ιαματικών λουτρών. Το υφάλμυρο νερό της, πλούσιο σε άλατα και μέταλλα, έχει θερμοκρασία μεταξύ 22 και 29 βαθμών όλο το χρόνο. Η λίμνη και οι ιαματικές πηγές προσφέρουν μια φυσική και μοναδική εμπειρία ιαματικών σπα. Το κολύμπι στη λίμνη είναι μια ολιστική εμπειρία, που διεγείρει την ενέργεια του σώματος και συμβάλλει στην ισορροπία της υγείας. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών πηγών είναι η αιτία της μοναδικής σύνθεσης και των υψηλών θερμοκρασιών. Το εστιατόριο της λίμνης προσκαλεί όλους τους επισκέπτες σε μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ο χώρος γύρω από τη λίμνη είναι εξοπλισμένος με ξαπλώστρες και ομπρέλες για χαλάρωση και ποιότητα ζωής. Η λίμνη παρέχει επίσης υπηρεσίες διάσωσης και ιατρικές υπηρεσίες, πάρκινγκ, παιδική χαρά, Wi-Fi, ντουλάπια, αποδυτήρια, ντους, πρόσβαση για άτομα με αναπηρία.

Εμπορικό κέντρο McArthurGlen 

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας. Η αφθονία των προϊόντων που διατίθενται στο συγκρότημα είναι τεράστια: ρούχα, μόδα, παιδικά προϊόντα, γυναικεία και ανδρικά. Μια περιποιητική εμπειρία αγορών κάτω από μια στέγη.

Για όσους εγγραφούν στο ημερήσιο ταξίδι, ένα ιδιαίτερο όφελος: έκπτωση έως και 20% στα διάφορα καταστήματα του συγκροτήματος. Προϋπόθεση προεγγραφής μέσω του εκπροσώπου μας. Το εκπτωτικό κουπόνι θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή την ημέρα του ταξιδιού.

Λίστα τιμών 

Αριθμός συμμετεχόντων τιμή ανά άτομο (ευρώ)
4-6 45
6-8 40
8-10 35
11-20 25

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

Δείτε επίσης

Ημερήσια εκδρομή σε Έδεσσα και Λουτρά Πόζαρ

Εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, χαμάμ και καταρράκτες. Στα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ θα ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης τόσο ξεχωριστή, που θα επιστρέφετε ξανά και ξανά.