enel

Με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ» στον Ημιτελικό Διεθνούς Διαγωνισμού Μουσικής

Μία σημαντική κατάκτηση έβαλε στο ενεργητικό του ο Γιώργος Καριπίδης, καθώς πέρασε στον Ημιτελικό του διεθνούς διαγωνισμού μουσικής «Kenga Magjike», στον οποίο διαγωνίστηκε με το single του  «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ». 

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής συμμετείχε στο «Kenga Magjike», έναν μουσικό διαγωνισμό ο οποίος διοργανώνεται και προβάλλεται από το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι TvKlan. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από το 1999 και διοργανώνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, ενώ έχει γίνει διεθνής με συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου, όπως Σουηδία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ελλάδα, Αγγλία και ΗΠΑ. 

Ο Γιώργος Καριπίδης διαγωνίστηκε με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Panik Platinum, σε μουσική του πολυτάλαντου Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του σπουδαίου Γιάννη Πάριου, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Καριπίδης με το «Μα Έλα Που Ακόμα Σ’ Αγαπώ», κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο και να κατακτήσει τη θέση του στον ημιτελικό της διοργάνωσης και να καταταχθεί ανάμεσα στις 15 καλύτερες φωνές του διαγωνισμού.

Με τη συμμετοχή του στο ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 22 -23 Νοέμβριο στην Αλβανία, ο Γιώργος Καριπίδης βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στην προσωπική του μουσική διαδρομή, στην οποία περιλαμβάνονται και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Άντζελα Δημητρίου και Πέτρος Ιακωβίδης. 

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».