enel

Λένα Ζευγαρά – «Όλα Τα Αγάπησα»: Backstage στιγμές από το video clip

Η Λένα Ζευγαρά «μαγεύει» με το νέο της single «Όλα Τα Αγάπησα» και μοιράζεται μαζί μας backstage στιγμές από τα γυρίσματα του video clip, το οποίο έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Το video γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη. Με συμπρωταγωνιστή της τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη, η Λένα Ζευγαρά μας μεταφέρει το χρονικό μιάς έντονης σχέσης που έχει πια τελειώσει, με τις καλές και τις κακές στιγμές της να είναι πιο γλυκόπικρες αναμνήσεις.

Το «Όλα Τα Αγάπησα», σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι μία δυναμική και αισθαντική μπαλάντα.

Με την εξαιρετική φωνή της, η Λένα Ζευγαρά τραγουδά «Όλα Τα Αγάπησα» και μας χαρίζει ακόμα ένα single που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η δημοφιλής ερμηνεύτρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις live εμφανίσεις της, που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!