enel

Κωνσταντίνος Αργυρός – 50 Cent: έγραψαν ιστορία με τη συναυλία στο ΟΑΚΑ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent έγραψαν ιστορία με τη μεγαλειώδη συναυλία τους για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 47.000 θεατές που έζησαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Η συναυλία – υπερθέαμα, διοργάνωση της Panik Live, με μεγάλο χορηγό την Coca-Cola, έκανε τον κόσμο μία μεγάλη παρέα, δείχνοντας πως η μουσική ενώνει και είναι πάνω από κάθε είδους διαχωρισμό.

Φανερά συγκινημένος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξη και χάρισε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο θρυλικός 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, έκανε το στάδιο να πάλλεται στον ρυθμό του, σε μία εμφάνιση με full band και full program.

Οι δύο καλλιτέχνες χάρισαν στον κόσμο, που άρχισε να συρρέει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα και με τον παλμό του έκανε ακόμα πιο μοναδική τη βραδιά, μία συναυλία γεμάτη με τη «μαγεία» της μουσικής, ενώ πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα.
Το κλίμα ζέσταναν με τα opening acts τους οι Kings, o FY και η Josephine.

Special guests, που έκαναν ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν ο Light και ο Rack.

Στα decks ο DJ Bobito.

Την παρουσίαση έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα διαθέσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Πολύτιμος υποστηρικτής της συναυλίας ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, καθώς, με όχημα τη μουσική, προβάλλουμε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και δημιουργούμε έναν νέο πόλο έλξης για τον τουρισμό.

Η μεγαλειώδης βραδιά στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε και την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, μέσα από την υποστήριξη της MINI Σπανός ΑΕ με τη χρήση του green ηλεκτροκίνητου στόλου της εταιρείας.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.