enel

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μονοπωλεί την κορυφή του airplay με 2 μεγάλες επιτυχίες!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε στο ενεργητικό του ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, καθώς επί σειρά εβδομάδων καταλαμβάνει τις δύο πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay με τα τραγούδια του!

Εδώ και τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες no1 επιτυχίες και τς αμέτρητες sold out εμφανίσεις, είναι στο no1 του μεικτού IFPI Airplay Chart by ΜediaInspector με το «Ηλιοβασίλεμα», τη συνεργασία του με τον Light και ταυτόχρονα στο no2, με το «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω». 

Παράλληλα, στις ραδιοφωνικές συχνότητες ξεχωρίζει και άλλο ένα τραγούδι από το πρόσφατο πλατινένιο album του Κωνσταντίνου Αργυρού, «22»: το «Ματώνουν Οι Σκέψεις», μία τρυφερή μπαλάντα με παραδοσιακά στοιχεία, στην οποία συμμετέχει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Το γεμάτο επιτυχίες album «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης, μετρά εκατομμύρια digital streams και YouTube views, ενώ είχε βρεθεί στο no1 του airplay επί σειρά εβδομάδων και με το πρώτο του single, το «Ελεύθερος».

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».