enel

Καίτη Γαρμπή – «Σ’ Όποιον Αρέσω» Το music video με το δυνατό μήνυμα

Η νέα της επιτυχία με τον Φοίβο απέκτησε εικόνα!

Η Καίτη Γαρμπή παρουσιάζει το music video της νέας της επιτυχίας με την υπογραφή του Φοίβου «Σ Όποιον Αρέσω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σεβασμού στη μοναδικότητα του καθενός μας: όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι!

Μέσα από το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου και art direction Απόστολου Μητρόπουλου, η «ντίβα της καρδιάς μας» παίρνει δημόσια θέση απέναντι στα κάθε είδους στερεότυπα, αντιλήψεις και διακρίσεις, που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω», στο video του οποίου συμμετέχουν και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», ανεξαρτήτως φύλου, διαφόρων ηλικιών, διαφορετικής εξωτερικής εμφάνισης και εθνικότητας, καθώς και μέλη της LGBT+ κοινότητας, καλεί τον καθένα μας να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και να εκφράζεται δημόσια αδιαφορώντας για τις στερεοτυπικές κριτικές και ταυτόχρονα καλεί την κοινωνία μας να εξαλείψει τις πάσης φύσεως διακρίσεις.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω», η τρίτη επιτυχία  που παρουσιάζουν η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος στο πλαίσιο του δισκογραφικού τους reunion μετά από 19 χρόνια, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ το lyric video έγινε αμέσως trend στο YouTube.

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».