enel

Θοδωρής Φέρρης – «Romeo»: Επιστρέφει στο στέκι του από 12 Μαΐου!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, επιστρέφει στο στέκι του, το «Romeo Club»! Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 12 Μαΐου, ενώ το σχήμα θα δίνει τον παλμό της διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Θοδωρής Φέρρης, για ακόμα μία φορά, θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές με έντονο συναίσθημα, με τις προσωπικές επιτυχίες του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας.

Δίπλα του θα είναι η Κατερίνα Λιόλου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα που αποτελεί μια από τις πιο γνήσιες λαϊκές φωνές της δισκογραφίας.

Μαζί τους θα είναι η τάχιστα ανερχόμενη Ματίνα Ζάρα.

Συμμετέχει ο Nassauce, ο super viral arist του Tik Tok.
Στα decks ο επιτυχημένος παραγωγός και DJ Βασίλης Κουμεντάκος.

Από την Πέμπτη 12 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Θοδωρής Φέρρης και το δυνατό σχήμα του «Romeo Club», βάζουν τη «σφραγίδα» τους στις νύχτες της Αθήνας.
Info
«Romeo Club» (Ελληνικού 1 & Ζήτα), κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Έναρξη: Πέμπτη 12 Μαΐου
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-8508005

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.