enel

Θοδωρής Φέρρης: Λαμπερή και sold out πρεμιέρα στο «Romeo Club»

Ο Θοδωρής Φέρρης επέστρεψε στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας, το «Romeo Club» και για ακόμα μία φορά έβαλε τη δική του μουσική «σφραγίδα» στη νυχτερινή διασκέδαση. Τόσο η λαμπερή πρεμιέρα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, όσο και η δεύτερη μέρα, ήταν sold out, με το κοινό να ζει μοναδικές μουσικές στιγμές. Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου. Το σχήμα συμπληρώνουν οι Ανδρομάχη, Γιάννης Γρόσης και Ματίνα Ζάρα. 

Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του παρέσυρε το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια γεμάτα έντονο συναίσθημα, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Παρασκευή», «Κάψε», «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή», καθώς και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας.

Η Κατερίνα Λιόλου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, μάγεψε με την σκηνική της παρουσία και τα hits της όπως «Story», «Τα Συνηθισμένα» και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Το δικό τους «τόνο» στο πρόγραμμα έβαλαν η Ανδρομάχη, ο Γιάννης Γρόσης και η Ματίνα Ζάρα, τρεις από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, που έχουν στο ενεργητικό τους επιτυχημένα singles και ξεχωριστές live εμφανίσεις.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Θοδωρής Φέρρης και το δυνατό σχήμα του «Romeo Club», τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία για την πανδημία, δίνουν «φρέσκο» αέρα και δυναμικό παλμό στη νυχτερινή Αθήνα.

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.