enel

Η Μορφούλα Ιακωβίδου στην Panik Records

Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της την Μορφούλα Ιακωβίδου, μια υπερταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα. 

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, υποδέχθηκε την Μορφούλα στα γραφεία της εταιρείας και υπέγραψαν το συμβόλαιο της συνεργασίας τους σε κλίμα χαράς.

Σε λίγες ημέρες, η Μορφούλα και η Panik θα μοιραστούν με το κοινό το πρώτο τους τραγούδι, που σίγουρα θα ακουστεί δυνατά και θα αγαπηθεί πολύ!

Λίγα λόγια για τη Μορφούλα

Η Μορφούλα, έμφυτο ταλέντο με ξεχωριστή φωνή, μεγάλωσε σ’ ένα σπίτι με έντονα μουσικά ερεθίσματα. Άλλωστε, αδερφός της είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ο οποίος της έγραψε και το πρώτο της τραγούδι, το «Μάτια Μελαγχολικά», που κυκλοφόρησε το 2019.

Πριν το δισκογραφικό της ντεμπούτο, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε ήδη ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης, ενώ αυτή την περίοδο εμφανίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη.

Η μοναδική φωνή της, με τα ξεχωριστά γυρίσματα και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, κάνουν την Μορφούλα μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς, που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και ήρθε για να μείνει!

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.