enel

Η Κατερίνα Λιόλιου στην Panik Records!

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει με χαρά στην οικογένειά της την Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε παρουσία του team της εταιρείας και σε κλίμα ενθουσιασμού, με την Κατερίνα Λιόλιου, που ανήκε ήδη στην Panik στο κομμάτι του management και των live, να εντάσσεται πλέον και δισκογραφικά στη no1 ελληνική δισκογραφική εταιρία.

Η Panik Records και η Κατερίνα Λιόλιου είναι ήδη πανέτοιμες να μοιραστούν με το κοινό το πρώτο από τα κοινά τους σχέδια, ένα τραγούδι – έκπληξη που θα κυκλοφορήσει σύντομα και, σίγουρα, θα συναρπάσει!

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στην ηλικία των 10 ετών, κάνοντας μαθήματα ακουστικής κιθάρας και πιάνου. Μαζί με φίλους της έφτιαξε το συγκρότημα Chic ‘n’ Blues, με το οποίο εμφανίστηκε στο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ School Wave και στη συνέχεια σε μουσικές σκηνές της γενέτειράς της, της Θεσσαλονίκης.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από το «The Voice», το 2014, όπου στην audition έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν, επέλεξε να μπει στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Από τότε άρχισε και τα δισκογραφικά της βήματα, κυκλοφορώντας επιτυχημένα singles, όπως τα «Ήταν Λίγο», «Τα Συνηθισμένα», «Μεγάλα Λόγια», «Δε Με Νοιάζει», «Story», «Η Ψυχολογία Μου»«Το Κατερινάκι Σου» και «Μη Ρωτάς Τους Άλλους».

Επί σκηνής, εκτός από επιτυχημένες solo εμφανίσεις, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Ρόκκος, Γιώργος Σαμπάνης κ.α. ενώ κατέκτησε, ως μέντορας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, την πρώτη θέση στην 5η σεζόν του show «Just The 2 Of Us».

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.