enel

Η Ιουλία Καλλιμάνη στο Tokyo Theater Athens

Το Tokyo Theater Athens είναι για ακόμα μια χρονιά έτοιμο να επιστρέψει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, φιλοξενώντας αυτή την φορά ένα νέο πρόσωπο στον χώρο του και να μας χαρίσει έναν ακόμα μοναδικό χειμώνα γεμάτο διασκέδαση. Φέτος και για πρώτη φορά υποδέχεται στην σκηνή του την Ιουλία Καλλιμάνη, μια νεαρή παρουσία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού που έχει ξεχωρίσει με τις δισκογραφικές επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια.

Το νυχτερινό κέντρο μέσα από μία ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε την αφίσα του, αποκαλύπτοντας το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο τιμόνι του προγράμματός του. Στην ανάρτηση αναφέρεται πως ότι η πρεμιέρα θα γίνει σύντομα.

Την περσινή σεζόν, στον ίδιο χώρο απολαύσαμε ονόματα όπως ο Νίνο, o Stan και η Μαρία Κορέλι. Τώρα, ακόμα ένα όνομα έρχεται για να ξεχωρίσει και να πρωταγωνιστήσει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.