enel

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε παγκόσμια περιοδεία

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η διακεκριμένη και τόσο αγαπητή ερμηνεύτρια -όχι μόνο στο κοινό της Ελλάδας αλλά διεθνώς-  γνωστή για την τόσο ξεχωριστή  φωνή της αλλά και την υπέροχη σκηνική της παρουσία, ξεκινάει μία παγκόσμια περιοδεία, με τις αποσκευές της γεμάτες με τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια!

Η περιοδεία της χαρισματικής Ελληνίδας ερμηνεύτριας, με τις τόσο υψηλές προδιαγραφές, η οποία πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή εδώ και 48 χρόνια, ξεκινάει την περιοδεία της τον Φεβρουάριο από τη Αυστραλία όπου συμμετέχει στα δύο πιο γνωστά φεστιβάλ της Ωκεανίας. Πρώτη στάση στις 19 Φεβρουαρίου, στο πολιτισμικό  Ελληνικό Φεστιβάλ του Σίδνεϋ και εν συνεχεία στο υπέροχο Φεστιβάλ Antipodes στην Μελβούρνη στις 25 Φεβρουαρίου.

Τον Μάρτιο θα την συναντήσουμε στην Ευρώπη. Η περιοδεία της ξεκινάει  από το Βουκουρέστι στις 12 Μαρτίου. Ακολουθεί το Λονδίνο στις 21 Μαρτίου και οι Βρυξέλλες στις 23 Μαρτίου.

Σε αυτές τις συναυλίες θα ακουστούν τραγούδια από το ανεξάντλητο ρεπερτόριό της. Τραγούδια  που έχει  αγαπήσει με πάθος κοινό της! Θα  την συνοδεύουν 5 εξαιρετικοί μουσικοί, σπουδαίοι σολίστες ο καθένας στο είδος του.

Τον Απρίλιο η ερμηνεύτρια που είναι γνωστό πλέον ότι την ακολουθούν τρεις γενιές, ταξιδεύει στην Αμερική μαζί με τον ξεχωριστό Δημήτρη Μπάση.
Μαζί με μία διεθνή ομάδα σπουδαίων μουσικών θα παρουσιάσουν γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια των Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και άλλων γνωστών συνθετών αλλά και τα αγαπημένα μας δικά τους.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Άντζελα Δημητρίου – «Το Διαζύγιο»

Η Άντζελα Δημητρίου επανέρχεται δισκογραφικά με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, με τίτλο «Το Διαζύγιο», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.