enel

Δήμος Αναστασιάδης @ «Οδός Λυσίου – Stairs» | Μαζί του η Μαντώ

Ο Δήμος Αναστασιάδης δίνει το σύνθημα για τα πιο παρεΐστικα και κεφάτα βράδια στην Αθήνα, με τις εμφανίσεις του στο «Οδός Λυσίου – Stairs», από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Μαζί του η καταπληκτική Μαντώ. 

Με τις προσωπικές επιτυχίες του, όπως το πιο πρόσφατο «Πες» που κυκλοφορεί από την Panik Records και τις δυνατές ερμηνείες του, ο χαρισματικός καλλιτέχνης κάνει τα βράδια μας μοναδικά και όλους μας μία παρέα, που την ενώνει η μουσική, η θετική ενέργεια και το πάθος.

Μαζί του η ανεπανάληπτη Μαντώ, που θα μας παρασύρει όπως μόνο εκείνη ξέρει, με τη σπουδαία φωνή της, τα προσωπικά της hits και επιλεγμένα κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.

Στο νεανικό και fun σχήμα συμπρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, οι Χριστίνα Μηλιού, Nafsica, Γιάννης Τεργιάκης, Ιλένια Ουίλιαμς και Μαριάννα Βούλγαρη, ενώ στα decks βρίσκεται o DJ Dimitris Metaxas.

INFO

«Οδός Λυσίου – Stairs» (Μνησικλέους 22 & Λυσίου, Πλάκα)
Κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-8508005

Δείτε επίσης

Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου έρχεται!

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας από την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει. Για την φετινή Άνοιξη θα εμφανιστεί στο Anodos Live stage στην Πειραιώς.