enel

Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Θεοφάνους – Νίκος Μωραΐτης «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα»

Η δισκογραφική συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, το EP «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα», κυκλοφορεί!

Στο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα», που είναι διαθέσιμο από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνονται τα πέντε σπουδαία τραγούδια που έκαναν η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το πρόσφατο single από το EP είναι η ethnic μπαλάντα «Ο Φίλος», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό. Παράλληλα, περιλαμβάνονται οι επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα», «Που Λες» και «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», κομμάτια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και γοήτευσαν το YouTube και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Έναστρον» με τις MEΛΙSSES.

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».