enel

Γλυκερία – «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε ‘Σενα»

Η χαρισματική Γλυκερία ερμηνεύει το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε ‘Σένα», αποκαλύπτοντας ακόμα ένα single από το εμβληματικό album για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Με την εξαιρετική χροιά της, η Γλυκερία παρουσιάζει με το δικό της, ιδιαίτερο κι αγαπημένο, ερμηνευτικό πρίσμα μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη. Το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε ‘Σενα» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2004, στον δίσκο «Ακατάλληλη Σκηνή» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Το «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε ‘Σένα», που συνοδεύεται από music video σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου, είναι το πέμπτο single από τη σπουδαία συλλογή «Παιδί Δικό Σου». Προηγήθηκαν τα «Κλειδαριές» με ερμηνεύτρια την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Θάλασσα» με ερμηνεύτρια την Γιώτα Νέγκα, «Ανατροπή» με ερμηνεύτρια την Πέγκυ Ζήνα και «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Γαλάνη, τραγούδια που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Δείτε το music video εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».