enel

Γιώργος Λιβάνης: «Μαγεύει» με τις live εμφανίσεις του και ετοιμάζει νέο hit

Ο Γιώργος Λιβάνης διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους στα επαγγελματικά του, καθώς «μαγεύει» με τις live εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το νέο του hit.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Fantasia», δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο, με το πρόγραμμά του να χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Παράλληλα, κάνει και solo live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως κάθε Πέμπτη στο «Casper» στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες γίνονται κάθε φορά sold out.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιβάνης είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μία δισκογραφική επιτυχία, μέσα από το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιανουαρίου, μαζί με music video, από την Panik Platinum.

Μετά το ανεβαστικό «Σεντόνι», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και τις playlists των clubs, ο Γιώργος Λιβάνης θα μας βάλει σε ερωτικά μονοπάτια, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ένα αγαπημένο ζεϊμπέκικο του παρελθόντος, το οποίο «απογειώνει» με την ερμηνεία του.

Δείτε επίσης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά από έξι μήνες απόλυτης επιτυχίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε στην Ακτή Πειραιώς

Η οικοδέσποινα Νατάσα Θεοδωρίδου και οι συνοδοιπόροι της Γιώργος Κακοσαίος και Alcatrash έχουν ετοιμάσει τέσσερα τελευταία πάρτι και μας προσκαλούν στις τελευταίες βραδιές γεμάτες έρωτα, χαρά, γέλιο, αλλά και συγκίνηση την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου!