enel

Γιάννης Καρώνης: Backstage φωτογραφίες από το νέο του music video

Ο Γιάννης Καρώνης ετοιμάζεται να μας «μαγέψει» με ακόμα ένα single, τραγουδώντας για το «Βράδυ Σαββάτου»! Πριν από λίγες ημέρες, ο ταλαντούχος τραγουδιστής έκανε τα γυρίσματα για το ξεχωριστό music video του τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Το «Βράδυ Σαββάτου» είναι ένα δυναμικό και γεμάτο ψυχή τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ίδιου του Γιάννη Καρώνη, που δίνει συνέχεια στα ξεχωριστά του singles, «Γιατί Όχι» και «Καπνός».
Το music video αποτελεί ένα ξεχωριστό project, με τον Γιώργο Μπενιουδάκη να αναλαμβάνει τη σκηνοθετική επιμέλεια.
Το «Βράδυ Σαββάτου» θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ενώ τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα αποκαλυφθεί στο YouTube το music video, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όσο το τραγούδι, αφού πρόκειται για μια μοναδική παραγωγή.
Η μουσική ήταν ανέκαθεν το μεγάλο όνειρο του Γιάννη Καρώνη, ο οποίος έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη του προς αυτή. Αριστεύει στο Berklee College of Music της Bοστώνης και αφιερώνεται στα προσωπικά του μουσικά projects. Οι σπουδές του στη κλασική κιθάρα, τη θεωρία και την αρμονία κλασικής μουσικής, τα μαθήματα χορού, κινησιολογίας και υποκριτικής, τον ολοκληρώνουν ως καλλιτέχνη, ώστε να συνθέτει, να γράφει και να ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του.

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!