enel

Αφροδίτη Χατζημηνά: Ξεχωρίζει με το νέο της τραγούδι & τις live εμφανίσεις της

Η Αφροδίτη Χατζημηνά συνεχίζει να εκπλήσσει μουσικά το κοινό και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο με το νέο της single «Χαιρετίσματα», όσο και με τις live εμφανίσεις της.

Το «Χαιρετίσματα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum μαζί με music video, είναι ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Δημήτρη Τσάφα. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού, ξεσηκώνοντας τους πάντες με το ανεβαστικό του στυλ.

Παράλληλα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με καταξιωμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Θεοφάνους  και ο Γιάννης Πλούταρχος, κεντρίζει το ενδιαφέρον και με τις επί σκηνής εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Βέρτη, στο «YTON The Music Show».

Και οι εκπλήξεις της Αφροδίτης Χατζημηνά δεν σταματούν εδώ…
Με την υπέροχη χροιά της «μαγεύει» και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ερμηνεύει αγαπημένα και θρυλικά λαϊκά τραγούδια των ‘80s στην επιτυχημένη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha, όπου ντουμπλάρει μουσικά την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη η οποία υποδύεται την Ζέτα.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».