enel

Αναστασία | Εντυπωσιάζει στο Έναστρον και αφήνει το «σημάδι» της στην νυχτερινή Αθήνα!

Η 20χρονη τραγουδίστρια μαγεύει το κοινό στο Έναστρον. Με την εκρηκτική της εμφάνιση , την ενέργειά της και τις μεγάλες της επιτυχίες!

Στον πιο iconic live clubbing προορισμό της πόλης Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχονται τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά και στο ανανεωμένο και κατάμεστο Έναστρον παρουσιάζουν το εντυπωσιακό πρόγραμμα “Electric Nights” έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που τα τελευταία δύο χρόνια σημειώνει back-to-back επιτυχίες και Νο1 hits, εντυπωσίαζει επί σκηνής φορώντας δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Το πρώτο look είναι μια ολόσωμη κρυστάλλινη φόρμα σε ombre χρώματα (μαύρο & λευκό) με ασορτί κρυστάλλινες μπότες. Λίγο μετά, κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις φορώντας ένα μεταλλικό φόρεμα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και αντίστοιχα πέδιλα, ενώ για την εμφάνισή της στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα επέλεξε μια maxi κρυστάλλινη τουαλέτα με cut outs και ασορτί πέδιλα.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν επαναπαύεται στιγμή, καθώς μετά το διπλά πλατινένιο album της «Ευχή» το οποίο χάρισε στο κοινό τα mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς», «Σημάδι», «Φλόγα» & «Ακρόπολη», μας παρουσίασε πρόσφατα την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά με διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών, με το τραγούδι «Όμορφη» να έχει ήδη ξεχωρίσει!!

Η Αναστασία, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει αφήσει ήδη το «σημάδι» της στην ελληνική δισκογραφία και έχει κάνει την Ελλάδα να τραγουδά τις «αμαρτίες της» παρασύροντας τους πάντες στους ρυθμούς της!

Φωτογραφίες: VasileiosF

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!