enel

Άρις Πετράκης – «Μεσ’ Τα Μάτια»

Ο Άρις Πετράκης επανέρχεται δυναμικά με το single «Μεσ’ Στα Μάτια», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Rercords.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του, μας χαρίζει άλλη μία εξαιρετική ερμηνεία, σ’ ένα ρυθμικό και συναισθηματικό τραγούδι.

Στο «Μεσ’ Τα Μάτια», που έχει ήδη αγαπηθεί μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, ο Άρις Πετράκης συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή. Τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Το single συνοδεύεται από ένα εμπνευσμένο video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με τον Άρι Πετράκη να μας κοιτά «Μεσ’ Τα Μάτια» και να λέει όλα όσα θα ήθελε να πει.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Άρις Πετράκης ετοιμάζεται να «μαγέψει» το κοινό της Θεσσαλονίκης, στη σκηνή του «Stage», δίπλα στον Νίκο Απέργη και την Μαλού, ένα σχήμα που συνεπήρε την Αθήνα τους προηγούμενους μήνες, μέσα από sold out εμφανίσεις στο «Cabaret».

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ευρυδίκη – «Κάπου Θα Βγάλει»

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται μαζί μας το «Κάπου Θα Βγάλει», ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο album της, «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2023, από την Panik Records, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.