enel

Άννα Βίσση: μια ξεχωριστή  βραδιά στις 14 Φλεβάρη στο «Hotel Ερμού»

Η Άννα Βίσση βάζει την ξεχωριστή μουσική της σφραγίδα στην πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, μέσα από μία special βραδιά στο «Hotel Ερμού», με τίτλο «Αυτή Τη Φορά…», την Τετάρτη 14 Φλεβάρη. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Έχοντας δίπλα της τους εξαιρετικούς μουσικούς της, η Άννα Βίσση, που έχει τραγουδήσει κάθε πτυχή του έρωτα, θα χαρίσει ένα συναρπαστικό show, για ερωτευμένους και μη, στον όμορφο χώρο του «Hotel Ερμού», όπου και εμφανίζεται για 8η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ήδη συμπληρώσει έναν μήνα sold out εμφανίσεων. 

Με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της 50ετούς καριέρας της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της και το απαράμιλλο πάθος της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» θα γίνει ένα με το κοινό και μαζί θα υμνήσουν την αγάπη

Μέρος των εσόδων από αυτή την ξεχωριστή βραδιά θα διατεθεί για να ενισχυθεί το πολυετές σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο η Άννα Βίσση στήριξε και μέσα από τις δύο sold out συναυλίες που έκανε στο θέατρο Ηρώδου Αττικού, τον περασμένο Οκτώβριο. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.
Το show αρχίζει στις 22:00.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

Με την υποστήριξη του 89,8 Δρόμος fm.

INFO
«Hotel Ερμού» – Πειραιώς 130, Αθήνα
Τηλέφωνα κρατήσεων: Για Ελλάδα: 211-8508005 | Για Κύπρο: 22008326 | Viber / WhatsApp: 6936733776
Instagram: https://www.instagram.com/hotelermou
Facebook:  https://www.facebook.com/hotelermou

Δείτε επίσης

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»!

Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!