enel

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στην οικογένεια της Panik Records!

Η Panik Records υποδέχεται και καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Πέτρο Ιακωβίδη, έναν από τους πιο ολοκληρωμένους και επιτυχημένους λαϊκούς ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο παραγωγός του, Σπύρος Ποταμόπουλος, υπέγραψαν τα συμβόλαια με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Panik Records ετοιμάζουν τα πρώτα τους κοινά βήματα και είναι πανέτοιμοι να συμπορευτούν και να χαρίσουν στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και μεγάλες επιτυχίες.

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της εποχής του, έχει χαράξει τη δική του μοναδική κι απόλυτα επιτυχημένη πορεία και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση και τις καρδιές του κόσμου ως ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Με σπουδές σε μουσικά όργανα, όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο, έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο το 2015. Έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να χαρίζει μεγάλα hits με την ξεχωριστή φωνή του, τα οποία μετρούν εκατομμύρια YouTube views και κατέκτησαν υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay. «Ο Έρωτάς Μου Γίνε», «Βάλε», «Αγκαλιά», «Κοριτσάκι Μου», «Αποτυπώματα», «Γέλα Μου», «Μου ‘Λειψες Πολύ», «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», «Μη Θυμώνεις», «Τατουάζ», «Άστο» και το ντουέτο «Γειά Σου» με την Josephine είναι μερικές μόνο από τις δισκογραφικές του επιτυχίες και, φυσικά, η πιο πρόσφατη «Οδός Τσιμισκή» που έχει κατακλύσει τις καρδιές όλων.

Εξίσου επιτυχημένη είναι και η πορεία του ως συνθέτης και στιχουργός, καθώς έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχουν ερμηνεύσει συνάδελφοί του όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος και πολλοί ακόμη.

Παράλληλα, οι live εμφανίσεις του αποτελούν πάντα πόλο έλξης και τα τελευταία χρόνια ηγείται επιτυχημένων σχημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι περιοδείες του ανά την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό γίνονται πάντα sold out.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Αντώνης Κοντός – «Πανάθεμά Σε»

Ο Αντώνης Κοντός, ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει μέσα από τα social media, παρουσιάζει το δεύτερο single του, με τίτλο «Πανάθεμά Σε».