enel

Ο Γιώργος Τσαλίκης στην οικογένεια της Panik Records!

Η Panik Records ανακοινώνει με χαρά την ένταξη του Γιώργου Τσαλίκη στη μεγάλη μουσική οικογένειά της!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε σε κλίμα συγκίνησης, καθώς ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Αρσενάκος υπήρξαν στενοί συνεργάτες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και επί σειρά ετών, με τη συνεργασία τους να «σημαδεύεται» από δεκάδες τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες και συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Σύντομα, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Panik Records θα μοιραστούν με τον κόσμο τα πρώτα τους κοινά μουσικά βήματα και υπόσχονται ότι θα μας κάνουν όλους να βαδίσουμε σε αυτά!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους πιο εμπορικούς, δημοφιλείς, αγαπητούς και επικοινωνιακούς καλλιτέχνες, με μία ξεχωριστή καριέρα 25 ετών

Αν και σπούδασε Ιατρική, η μουσική ήταν ανέκαθεν η μεγάλη του αγάπη. Την αγάπη αυτή μοιράζεται με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τα δεκάδες hits του, τις πάντοτε sold out εμφανίσεις του, τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και την επιτυχημένη ενασχόλησή του με το θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Οι επιτυχίες του είναι διαχρονικές: «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας», «Γιατί αστέρι μου», «Ξενυχτάω», «Ο τέλειος άντρας», «Για σένα τα σπάω», «Μαζί σου και στην κόλαση», «Στα πλήκτρα του κορμιού σου», «Σκοτάδι», «Θα γυρίσει ο τροχός», «Δε σου κάνω τον άγιο», «Θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου», «Το κομμένο μου τσιγάρο», «Έκανα τη νύχτα μέρα» και «Αν ήμουνα παλιόπαιδο», είναι μερικές μόνο από αυτές.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τσαλίκης, έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική δράση, αλλά και ασχολείται ενεργά με τα κοινά, θέτοντας εαυτόν στην υπηρεσία του πολίτη μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δείτε επίσης

Vaya Con Dios & Θοδωρής Βουτσικάκης – «Una Mujer / Μια Γυναίκα»: ένας διεθνής ύμνος για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Οι μοναδικοί Vaya Con Dios, το βελγικό group που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ευρωπαϊκή μουσική και ο ξεχωριστός ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης με τις σπουδαίες εμφανίσεις και συνεργασίες, παρουσιάζουν έναν διεθνή ύμνο για τη γυναίκα, το δίγλωσσο ντουέτο «Una Mujer / Μια Γυναίκα».