Νέο τραγούδι: John Lygnos – «Μπλε»

Ο John Lygnos μας βάζει στη «μαγεία» του πιο ξεχωριστού «Μπλε», μέσα από το νέο του single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μοιράζεται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι που έγραψε ο ίδιος, δείχνοντας τη δημιουργική του ορμή και έμπνευση.

Το «Μπλε» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα artistic music video, με πρωταγωνιστή το μπλε του νερού και του ουρανού, σε σκηνοθεσία Stephen Chatzis.

Με το «Μπλε», ο John Lygnos δίνει συνέχεια στα πρωτότυπα singles του, μετά τα «Φίδι» και «Ανάσα». Ο ίδιος, μετά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σε χώρες από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Ευρώπη έως την Αφρική, που κράτησε πέντε χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έκανε διάφορες εμφανίσεις, αλλά και ανακάλυψε τον εαυτό του, επέστρεψε στην Ελλάδα για να προσφέρει έναν διαφορετικό ήχο και, ήδη, τα καταφέρνει.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη