Νέο τραγούδι: ANNY – «Πάλι Πάλι»

Η ANNY, μία ταλαντούχα τραγουδίστρια που κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και ξεχωρίζει, μας τραγουδά «Πάλι Πάλι» και μας ξεσηκώνει.

Το «Πάλι Πάλι», που κυκλοφορεί από την Panik Records μαζί με music video, είναι ένα δυναμικό up-tempo τραγούδι, το πρώτο solo τραγούδι της ΑΝΝΥ μετά τη συνεργασία με τον Bo στο «Είναι Καλοκαίρι… Λα Λα Λα». Τη μουσική έγραψε ο Χρήστος Δάντης και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής, ενώ την παραγωγή έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Με το μοναδικό ταπεραμέντο της, η ANNY μεταφέρει το «Πάλι Πάλι» και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικό video που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό της βήμα, η ANNY κάνει live εμφανίσεις, στο «Mamounia Live» της Θεσσαλονίκης δίπλα στην Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο, καθώς και στο «Mind the gap» στην Αθήνα, τις Κυριακές, με τον Ηλία Καμπακάκη.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!