Νέο τραγούδι: Σταύρος Πηλιχός – «Διψασμένος»

Ο Σταύρος Πηλιχός παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Διψασμένος», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Με την εξαιρετική χροιά του, ο ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία δυναμική μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα, που κυκλοφορεί στα ελληνικά και στα αγγλικά. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης, ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του, με τον οποίο ο Σταύρος Πηλιχός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Το «Διψασμένος» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Μασούρας, το οποίο μας μεταφέρει την ερωτική ιστορία δύο ανδρών, πλαισιωμένη από χρώμα, φως και χορό.

Ο Σταύρος Πηλιχός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «The Voice» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, ασχολείται με τη μουσική από 6 ετών, οπότε και  ξεκίνησε μουσικές σπουδές. Αν και σπούδασε Μοριακή Βιολογία και Γενετική, η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη. Δισκογραφικά μας συστήθηκε με το «Μπλε Βράδια» και, συνεχίζοντας με το «Διψασμένος» μας δείχνει πως ήρθε για να μείνει.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη