Νέο τραγούδι: Στέλιος Ρόκκος x Πάολα – «Ανάσα»

Ο Στέλιος Ρόκκος συναντά δισκογραφικά την Πάολα και μας δίνουν την πιο δυνατή «Ανάσα» μέσα από ένα ντουέτο – έκπληξη, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έγραψε το «Ανάσα» βασιζόμενος στην ενορχήστρωση του «Streets Of Philadelphia» του Bruce Springsteen, που κυκλοφόρησε το 1999, κατέκτησε βραβείο Oscar και τέσσερα βραβεία Grammy και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια παγκοσμίως και ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, ενώνει τη φωνή της με εκείνη του Στέλιου Ρόκκου και μαζί μας χαρίζουν ένα δυναμικό ντουέτο, γεμάτο με την «εκρηκτική» χημεία τους.

Το «Ανάσα» θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο album του Στέλιου Ρόκκου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες «μαγεύουν» την Αθήνα με τις εμφανίσεις τους στο «Φωταέριο», μετά την επιτυχημένη τους σύμπραξη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το audio release:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη