Νέο τραγούδι: Νίκος Μερτζάνος – «Δεδομένο»

Ο Νίκος Μερτζάνος, ένας από τους πιο δημιουργικούς και ταλαντούχους συνθέτες και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single, με τίτλο «Δεδομένο», που κυκλοφορεί από την Panik Records μαζί με music video.

Με το «Δεδομένο» ο Νίκος Μερτζάνος μας «μαγεύει» με μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, που έγραψε ο ίδιος και ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή του.
Το single συνοδεύεται από music video, κινηματογραφικής αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis.

Ο Νίκος Μερτζάνος έκανε αίσθηση με το «Στάσου Λίγο» πριν από μερικά χρόνια, καθώς δημιούργησε ένα από τα πρώτα viral τραγούδια, το οποίο έκανε εκατομμύρια YouTube views και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα.

Έχοντας στο ενεργητικό του δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Κότσιρας και Νίκος Μωραΐτης, καθώς και έναν προσωπικό δίσκο, ο Νίκος Μερτζάνος έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει με πολλούς τρόπους στο ιδιαίτερο μουσικό του σύμπαν, με το «Δεδομένο» να δίνει συνέχεια σ΄αυτό το συναρπαστικό ταξίδι…

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη