Νέο τραγούδι: Νίκος Κοκλώνης – «Ρεσιτάλ Ερμηνείας»

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει «Ρεσιτάλ Ερμηνείας» και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, το οποίο έγινε αμέσως viral όπως και τα προηγούμενά του.

Το «Ρεσιτάλ Ερμηνείας», η πιο δημοφιλής ατάκα του πολυπράγμωνα Νίκου Κοκλώνη προς τα ζευγάρια του «Just The 2 Of Us», έγινε τραγούδι μέσα από τους στίχους του Βασίλη Δήμα και την ξεσηκωτική σύνθεση του Κωνσταντίνου Παντζή.

Ο Νίκος Κοκλώνης παρέσυρε αρχικά το TikTok με το «Ρεσιτάλ Ερμηνείας» και στη συνέχεια έκανε με αυτό την φαντασμαγορική έναρξη του ημιτελικού του «Just The 2 Of Us», το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας αποθεωτικά σχόλια στα social media.

Το video του «Ρεσιτάλ Ερμηνείας» είναι τώρα διαθέσιμο από την Panik Records στο YouTube, ενώ σε λίγες ημέρες το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!