Νέο τραγούδι: Κimi – «Chanel»

Η Kimi, η super δυναμική γυναικεία παρουσία στο ελληνικό rap, παρουσιάζει ακόμα ένα hit: το «Chanel», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και την Capital Music.

Αν και μόλις 22 ετών και στα πρώτα της μουσικά βήματα, η Kimi έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει το respect σ’ ένα κατεξοχήν ανδροκρατούμενο μουσικό είδος.

Όπως και στα προηγούμενα singles της («Fake News», «Κόλπα» και «Τι Κοιτάς»), έτσι και στο «Chanel», η Kimi επέλεξε μόνη της τα beats και έγραψε τους στίχους, ενώ «μαγεύει» με τον τρόπο που ραπάρει.

Το «Chanel» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό video, που σκηνοθέτησε ο Manos Makrakis, με την επιβλητική παρουσία της Kimi να τραβάει τα βλέμματα.

Βάζοντας τη γυναίκα στο επίκεντρο της μουσικής της και με την ιδιαίτερη αισθητική της, η Kimi κάνει τη διαφορά και κυριαρχεί στο ελληνικό γυναικείο rap!

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη