Νέο τραγούδι: Ελευθερία Παπαμιχαήλ – «Αισθήματα»

Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ μας ταξιδεύει στα πιο μουσικά «Αισθήματα» με το νέο της single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, μαζί με music video και «μαγεύει»!

Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ, μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της ένα δυναμικό και γεμάτο συναίσθημα τραγούδι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Η ίδια συνυπογράφει τη μουσική μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους στίχους μαζί με τον Γιάννη Δόξα.

Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, και το νέο της single «Αισθήματα» έχει ήδη ξεχωρίσει στην προτίμηση του  κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η ταχύτατα ανερχόμενη τραγουδίστρια, την οποία εμπιστεύτηκε ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης, βρίσκεται σταθερά στο top 30 του ελληνικού ραδιοφωνικού Airplay. Παράλληλα, το «Αισθήματα» σαρώνει στο YouTube και στο Spotify με χιλιάδες digital streams.

Το «Αισθήματα», που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που συναρπάζει!
Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

Μίκης Θεοδωράκης – «Ασίκικο Πουλάκη»: Μουσικοί διάλογοι του Μίκη Θεοδωράκη με την λόγια μουσική της Μικράς Ασίας

Το σπουδαίο έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Ασίκικο Πουλάκη», σε στίχους Μιχάλη Γκανά, παρουσιάζεται σε ένα ιδιαίτερο album που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.