Νέο τραγούδι: Άρις Πετράκης – «Δυο Λεπτά»

Ο Άρις Πετράκης, ένας από τους ταλαντούχους artists της νεότερης γενιάς, μας δίνει «Δυο Λεπτά» γεμάτα δυναμισμό, μέσα από το νέο του single που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. 


Το «Δυο Λεπτά» είναι ένα pop rock τραγούδι, το οποίο ο Άρις Πετράκης, που έχει κάνει επιτυχημένα πρώτα βήματα στη δισκογραφία και ξεχωριστές live εμφανίσεις, απογειώνει με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του. Ο ίδιος ξεδιπλώνει και το συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Μάκη Δράκο, ενώ τους στίχους έγραψε ο Παντελής Πετράκης.

Το «Δυο Λεπτά», που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, κινηματογραφικής αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Nick Marianos.

Με το νέο single και music video του Άρι Πετράκη αρκούν «Δυο Λεπτά» για μία επιτυχία που ακούγεται δυνατά!

Ακούστε το εδώ:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Μαρία Παπαλεοντίου – «Γαρδένια»

Η Μαρία Παπαλεοντίου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με τις σημαντικές συνεργασίες, παρουσιάζει το νέο της single και music video «Γαρδένια», που κυκλοφορεί, από την Panik Oxygen, μετά τα «Χανουμάκια», ένα τραγούδι που έγινε viral στο TikTok.