Νέο τραγούδι: Άρις Πετράκης – «Δυο Λεπτά»

Ο Άρις Πετράκης, ένας από τους ταλαντούχους artists της νεότερης γενιάς, μας δίνει «Δυο Λεπτά» γεμάτα δυναμισμό, μέσα από το νέο του single που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. 


Το «Δυο Λεπτά» είναι ένα pop rock τραγούδι, το οποίο ο Άρις Πετράκης, που έχει κάνει επιτυχημένα πρώτα βήματα στη δισκογραφία και ξεχωριστές live εμφανίσεις, απογειώνει με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του. Ο ίδιος ξεδιπλώνει και το συνθετικό του ταλέντο, καθώς υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Μάκη Δράκο, ενώ τους στίχους έγραψε ο Παντελής Πετράκης.

Το «Δυο Λεπτά», που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay μέσα από την πρώτη του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, κινηματογραφικής αισθητικής, που σκηνοθέτησε ο Nick Marianos.

Με το νέο single και music video του Άρι Πετράκη αρκούν «Δυο Λεπτά» για μία επιτυχία που ακούγεται δυνατά!

Ακούστε το εδώ:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη