Θοδωρής Φέρρης – «Στάσου Λίγο» Unplugged

Ο Θοδωρής Φέρρης μας χαρίζει ακόμα μία μουσική στιγμή γεμάτη συναισθήματα, παρουσιάζοντας σε music video το «Στάσου Λίγο», ένα τραγούδι που αγαπά ιδιαίτερα, τόσο εκείνος, όσο και το κοινό.

Στο music video, σε σκηνοθεσία της Luna Al Masri, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο τη δυνατή μπαλάντα που «μαγεύει», σε μία μοναδική unplugged version.

Το «Στάσου Λίγο», σε μουσική, στίχους και πρώτη ερμηνεία του Νίκου Μερτζάνου, ηχογραφήθηκε το 2007 μόνο με πιάνο ως αφιέρωση κι έγινε viral, ενώ κυκλοφόρησε επίσημα το 2018. Το τραγούδι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Θοδωρή Φέρρη, το οποίο ερμηνεύει συχνά στις live εμφανίσεις του και, έτσι, αποφάσισε να μας το χαρίσει μέσα από μία ξεχωριστή version και ένα ατμοσφαιρικό music video.

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Party». Μαζί του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και συμμετέχει η Ματίνα Ζάρα, σε ένα σχήμα που χαρίζει ανεπανάληπτα βράδια στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε το music video:

Δείτε επίσης

ΙΩΝΙΑ Πύλη στον Χρόνο 1922-2023

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μια συναυλία – ορόσημο έρχεται να σφραγίσει ανεξίτηλα το δράμα του ξεριζωμού, τις προσδοκίες και την αισιοδοξία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής σε μια νέα πατρίδα αυτή τη φορά. Από την Ιωνία σε μια άλλη γη