enel

Ηλίας Βρεττός – Demy: Το απόλυτο live party στο «Mezzo Athens Party Stage»

Ο Ηλίας Βρεττός και η Demy δίνουν το σύνθημα και το απόλυτο live party ξεκινά, από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Mezzo Athens Party Stage»!

Ο μοναδικός κι επιτυχημένος Ηλίας Βρεττός, που κάθε του εμφάνιση αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, είναι έτοιμος να συναρπάσει για ακόμα μία φορά το αθηναϊκό κοινό με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του και τις μοναδικές ερμηνείες του.

Η ξεχωριστή κι αγαπημένη Demy βάζει τη δική της μουσική «πινελιά» με ένα μοναδικό πρόγραμμα με hits από την προσωπική της δισκογραφία κι αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Συμμετέχει η ταλαντούχα μπάντα Enorasis.

Το «Mezzo Athens Party Stage», ένας πλήρως ανακαινισμένος και πανέμορφος χώρος, ανοίγει τις πόρτες του από το Σάββατο 12 Νοέμβρη και κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακές στις 21:00. Αγαπημένα τραγούδια, εκπληκτικές ερμηνείες, ξεχωριστά ντουέτα, εντυπωσιακά shows και positive vibes, εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη!

Τηλέφωνο κρατήσεων για Ελλάδα: 211-8508005 για Κύπρο: 22008326

 

Δείτε επίσης

Καίτη Γαρμπή: σερί sold out στο «Voodoo»

Η Καίτη Γαρμπή βάζει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική υπογραφή της στην Αθήνα κάθε Παρασκευή βράδυ, με τις εμφανίσεις της στο «Voodoo» να γίνονται κάθε εβδομάδα sold out! Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς.