Δέσποινα Βανδή – Γιώργος Θεοφάνους – Νίκος Μωραΐτης «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα»

Η δισκογραφική συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, το EP «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα», κυκλοφορεί!

Στο «Όλα Ξαναρχίζουνε Με ‘Μενα», που είναι διαθέσιμο από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνονται τα πέντε σπουδαία τραγούδια που έκαναν η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μωραΐτης, χαρίζοντάς μας μοναδικές μουσικές στιγμές. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το πρόσφατο single από το EP είναι η ethnic μπαλάντα «Ο Φίλος», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό. Παράλληλα, περιλαμβάνονται οι επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα», «Που Λες» και «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά», κομμάτια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και γοήτευσαν το YouTube και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Έναστρον» με τις MEΛΙSSES.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Lil Koni & Trannos – «Tentacion»

O Lil Koni, ένας από τους πιο ξεχωριστούς artists στο ελληνικό rap movement, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Tranno, τον καλλιτέχνη που με κάθε του single «σαρώνει» τα digital streams και τα YouTube trends και views και μας παρουσιάζουν το «Tentacion»!