Γιάννης Γρόσης: «Μαγικές» Δευτέρες στο «Nalu»

Ο Γιάννης Γρόσης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, κάνει κάθε εβδομάδα να ξεκινά ξεχωριστά, με τις εμφανίσεις του στο «Nalu» κάθε Δευτέρα!

Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ των οποίων οι προσωπικές επιτυχίες του «Ξέρει Κανείς» και «Στην Άκρη Του Κόσμου» που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορούν από την Panik Platinum, ο Γιάννης Γρόσης χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές.

Με τις εμφανίσεις του στον υπέροχο χώρο του «Nalu», που έχουν γίνει πόλος έλξης, ο Γιάννης Γρόσης κάνει τα βράδια της Δευτέρας αλλιώτικα και γεμάτα μουσική και συναίσθημα!

Ο Γιάννης Γρόσης ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το «Χ Factor», όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο talent show, χάρισε ξεχωριστές ερμηνείες ακόμα και σε πολύ απαιτητικά τραγούδια. Ενδεικτικό του ταλέντου του και της αγάπης του κόσμου είναι το ότι ο Γιάννης Γρόσης δεν τέθηκε ποτέ υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ οι κριτές του «X Factor», είχαν μόνο θετικά σχόλια για εκείνον και ο Γιώργος Θεοφάνους του πρότεινε on air να συνεργαστούν σε live εμφανίσεις του.

Αμέσως μετά τη νίκη του στο «X Factor», ο Γιάννης Γρόσης εντάχθηκε στην οικογένεια της Panik και ξεκίνησε τα δισκογραφικά του βήματα, ενώ, εκτός από τις Δευτέρες στο «Nalu», εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Romeo Club», δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

Δείτε επίσης

Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου | Kremlino Stage

Δύο πολύ αγαπημένες φωνές των τελευταίων δεκαετιών, ο Μπάμπης Στόκας και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για τις live εμφανίσεις στo «Kremlino stage», υποσχόμενοι μια μοναδική σεζόν, βγαλμένη από την παντοτινή ανάγκη μας για ποιοτική διασκέδαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *