enel

Παύλος Ασπρογέρακας – “Πάμε παρακάτω”

Παύλος Ασπρογέρακας: Ερμηνεύει το «Πάμε παρακάτω» και εντυπωσιάζει!
Με ένα τραγούδι, που έγινε μεγάλη επιτυχία στο τέλος της δεκαετίας του΄90 με την φωνή του Αντώνη Ρέμου κάνει το
δισκογραφικό του ντεμπούτο 
ο Παύλος Ασπρογέρακας. Ο ανερχόμενος ερμηνευτής μάς παρουσιάζει το «Πάμε παρακάτω», ένα τραγούδι άκρως καλοκαιρινό, στο οποίο έχει δώσει τον καλύτερό του ερμηνευτικό εαυτό, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Ο Παύλος Ασπρογέρακας θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς. Μάλιστα αυτό το έδειξε στο πρόσφατο X-Factor, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας τις μεγάλες φωνητικές του δυνατότητες.


Μετά τη συμμετοχή του στον μουσικό 
διαγωνισμό έρχεται η συνεργασία του με τους Κωνσταντίνο Παντζή και Νίκο Σουλιώτη, με αυτό το τραγούδι, που ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου στο ξεκίνημα της σπουδαίας καριέρας του.

Η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Παντζήοι στίχοι της γνωστής στιχουργού και παρουσιάστριας, Ναταλίας Γερμανού ενώ η ενορχήστρωση και παραγωγή του remix είναι του Κωνσταντίνου Παντζή και του Νίκου Σουλιώτη.

Δείτε επίσης

ΜΕΛΙSSES: η συναυλία τους στην Αθήνα σε νέα τοποθεσία 

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, ανακοινώνουν αλλαγή τοποθεσίας για τη συναυλία τους στην Αθήνα, που έγινε sold out ενάμιση μήνα πριν την πραγματοποίησή της. Η συναυλία της 9ης Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Πλατεία Νερού (Φάληρο), αντί για το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.