enel

Νέο τραγούδι: Ήβη Αδάμου x Daphne Lawrence – «Δε Σ’ Αφήνω»

Η Ήβη Αδάμου και η Daphne Lawrence ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας τραγουδούν «Δε Σ’ Αφήνω»!

Το «Δε Σ’ Αφήνω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, μαζί με music video, είναι ένα μοντέρνο hit, που ενώνει διαφορετικά μουσικά στοιχεία και τις εξαιρετικές φωνές της Ήβης Αδάμου και της Daphne Lawrence, σ’ ένα catchy anthem.

Το «Δε Σ’ Αφήνω», που υπογράφουν στη μουσική οι Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης και Μελωδός και στους στίχους ο Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ευρηματικό και κινηματογραφικό video, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.

Στο video, η Ήβη Αδάμου και η Daphne Lawrence «μεταμορφώνονται» σε ένα γυναικείο δίδυμο που προκαλεί… ανατροπές, δείχνοντας πως η γυναικεία αλληλεγγύη δεν σταματά πότε!

Δείτε το video:

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Θοδωρής Φέρρης – «Κατάματα»

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, κοιτάει το κοινό «Κατάματα» και συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών με ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.