enel

Πάολα & Έλλη Κοκκίνου «τα έσπασαν» με MEΛΙSSES – Δέσποινα Βανδή

Οι MΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν με απόλυτη επιτυχία την επί σκηνής συνεργασία τους, με το πρώτο διήμερο να γίνεται sold out. Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο «Έναστρον» ήταν η Πάολα και η Έλλη Κοκκίνου.

Το βράδυ του Σαββάτου, 26 Νοεμβρίου, η Πάολα και η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν στο πιο συναρπαστικό live party της φετινής νυχτερινής Αθήνας, με τον Χρήστο Μάστορα, ως καλό οικοδεσπότη, να τους δίνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν.

Η Πάολα ερμήνευσε τις επιτυχίες της «Θυμός» και «Κουβέντα Στην Κουβέντα», καθώς και το «Άπονη Καρδιά», ενώ η Έλλη Κοκκίνου ξεσήκωσε με τα hits της «Κοσμοθεωρία» και «Τι Της Έχεις Βρει».

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή χαρίζουν μέσα από το εντυπωσιακό τους show ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες μουσική, δυνατές ερμηνείες κι αστείρευτη ενέργεια, γνωρίζοντας την αποθέωση.
Μαζί τους οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου.

Δείτε επίσης

Νέο τραγούδι: Ήβη Αδάμου – «Είπες»

Η Ήβη Αδάμου, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική μουσική εδώ και 10 χρόνια, χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Είπες», ένα τραγούδι που έχει γίνει super viral πριν ακόμα κυκλοφορήσει.